Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gwyneth Paltrow va produce un musical inspirat din activitatea trupei The Go-Go's

imgur.com
Gwyneth Paltrow

Actriţa şi antreprenoarea americană Gwyneth Paltrow va deveni coproducător al unui musical inspirat din cariera grupului rock feminin The Go-Go's, care va fi jucat în 2018 la San Francisco şi apoi pe Broadway, potrivit site-ului oficial al acestui spectacol, informează AGERPRES, citând AFP. 

Citeşte şi: Adrian Năstase, cuvinte GRELE pentru un celebru jurnalist: 'Să se trateze...'

Acest spectacol, intitulat "Head Over Heels" după numele unuia dintre cântecele trupei, va avea premiera în 2018, anul în care se împlinesc patru decenii de la debutul trupei The Go-Go's, ce provine din curentul punk din Los Angeles.

The Go-Go's a fost singura formaţie rock alcătuită integral din femei, care şi-a compus singură piesele şi care a ajuns în fruntea topului vânzărilor de discuri cu albumul ei de debut, "Beauty and the Beat", în 1982.

Intriga acestui musical va avea la bază romanul "Arcadia" al scriitorului şi poetului englez Philip Sidney (1554-1586), ce evocă povestea unui aristocrat care încearcă să evite o profeţie.

Spectacolul va fi regizat de Michael Mayer, recompensat cu un premiu Tony (cele mai prestigioase trofee atribuite show-urilor de pe Broadway, n.r.) pentru musicalul "Spring Awakening" în 2007.

O serie de reprezentaţii sunt programate între 24 aprilie şi 20 mai la Curran, un teatru din San Francisco în care sunt jucate cu regularitate musicaluri. Data premierei de pe Broadway nu este deocamdată cunoscută, însă acea reprezentaţie va avea loc tot în 2018.

Citeşte şi: Criminala de la metrou A RECUNOSCUT. Cine este şi ce le-a spus poliţiştilor la audieri - VIDEO

Musicalul a fost creat în 2014 şi a fost judecat deja în 2015 la Oregon Shakespeare Festival.

Gwyneth Paltrow, care a cântat de mai multe ori atât în public, cât şi în filme, a încercat de peste un an să readucă pe scenă acest proiect teatral.

Trupa rock americană The Go-Go's a fost înfiinţată la Los Angeles în 1978. Avându-le în componenţă pe Belinda Carlisle, Jane Wiedlin Charlotte Caffey şi Gina Schock, formaţia a lansat patru albume de studio, trei compilaţii şi 11 single-uri independente. Albumele sale s-au vândut în peste 7 milioane de copii pe plan mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.