Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haaland, Mbappe şi Lewandowski au fost nominalizaţi pentru cel mai bun atacant din Liga Campionilor

indianexpress.com
kylian mbappe

Erling Haaland (Borussia Dortmund), Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) şi Robert Lewandowski (Bayern Munchen) sunt cei trei jucători nominalizaţi pentru premiul acordat celui mai bun atacant din Liga Campionilor, sezonul 2020/2021, a anunţat vineri Uniunea europeană de fotbal (UEFA).

Internaţionalul norvegian Erling Haaland a marcat 10 goluri pentru Dortmund, care a ajuns până în sferturile Champions League, cu două mai multe decât francezul Kylian Mbappe pentru PSG, care a fost eliminată în semifinale de Manchester City, potrivit agerpres.ro.

Polonezul Robert Lewandowski, câştigătorul de anul trecut la această categorie, a înscris cinci goluri pentru Bayern, eliminată în sferturi de PSG.

Chelsea, care a câştigat trofeul, domină însă nominalizările pentru cei mai buni jucători pe alte posturi, cu un total de cinci reprezentanţi.

Pentru premiul de cel mai bun fundaş din Champions League concurează Cesar Azpilicueta şi Antonio Rudiger, de la campioana Europei, respectiv Ruben Dias (Manchester City). La premiul pentru cel mai bun mijlocaş sunt în cursă Jorginho şi N'Golo Kante, ambii de la Chelsea, alături de Kevin De Bruyne, de la Man City.

La distincţia pentru cel mai bun portar au fost nominalizaţi Thibaut Curtois (Real Madrid), Ederson (Man City) şi Edouard Mendy (Chelsea).

Învingătorii premiilor vor fi anunţaţi pe 26 august, la Istanbul, cu prilejul tragerii la sorţi a grupelor Champions League.

Jucătorii nominalizaţi au fost selectaţi de un juriu de 32 antrenori de la echipele participante în sezonul trecut al Champions League, la care s-au adăugat 55 de jurnalişti aleşi de European Sports Media.

Premiile pentru cele mai bune jucătoare din Champions League vor fi anunţate în aceeaşi zi de UEFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.