Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hackerii au dat ATACUL: Pagubele suferite de teroriștii din Statul Islamic / VIDEO

www.stirileprotv.ro
Abu Bakr al-Baghdadi

E război total între cei mai de temut hackeri ai planetei şi teroriştii din din Statul Islamic. Hackerii l-au ameninţat pe şeful ISIS, dar au atacat şi canalul radio al teroriştilor.

Citeşte şi: DOCUMENTE ȘOCANTE publicate de judecători: Cum s-ar fi implicat SRI în justiţie cu ajutorul CSAT

Un hacker anonim a facut de ras gruparea terorista Stat Islamic, dupa ce a reusit sa le intre pe frecventa si sa trimita un mesaj clar liderulu gruparii, Abu Bakr al-Baghdadi, caruia i-au tranmis ca "Mosul va fi eliberat". Conform Daily Mail, care citeasca Iraqi News, mesajul hackerului a fost auzit vineri dupa-amiaza pe postul de radio al celor din ISIS. "Acesta este primul atac de acest gen din vestul Mosulului, zone considerate centrul puterii pentru ISIS. Membrii gruparii au fost lasati confuzi de mesajul auzit pe radio" a scris presa locala, conform Daily Mail.

Citește și: SCENE HALUCINANTE Un nou SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară MĂRITATĂ a fost PRINSĂ ÎN PAT cu eleva sa de către tatăl fetei / FOTO

ISIS foloseste un sistem de comunicare wireless pentru a pregati si da ordinele atacurilor pentru jihadistii din Siria si Irak. Atacul vine dupa ce fortele speciale irakiene au patruns in Universitatea din Mosul, un punct cheie pentru alungarea ISIS din oras. O parte din zona a fost securizata de trupele irakiene, conform Pro TV. Mosul ramane cel mai mare oras aflat sub dominatia ISIS din Irak, iar daca vor pierde batalia, le mai ramane de aparat doar Raqqa, in Siria, considerata "capitala autoproclamata" a Statului Islamic.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.