Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hackerii au dat o țeapă de 570 de milioane de dolari: cea mai mare bursă de criptomonede din lume a fost atacată

fortune.com
crypto criptomonede

Un blockchain legat de Binance, cea mai mare bursă de criptomonede din lume, a fost afectat de un hack de 570 de milioane de dolari, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Binance, acesta fiind cel mai recent dintr-o serie de hack-uri care au afectat sectorul cripto în acest an, scrie Reuters.

Directorul general al Binance, Changpeng Zhao, a spus că hackerii au furat active în valoare de aproximativ 100 de milioane de dolari. BNB Chain a declarat ulterior într-o postare pe blog că un total de 2 milioane de criptomonede BNB - în valoare de aproximativ 570 de milioane de dolari - au fost retrase de hacker.

Purtătorul de cuvânt al Binance a declarat în comentarii trimise prin e-mail că o mare parte din activele BNB a rămas în adresa portofelului digital al hackerului, în timp ce active în valoare de aproximativ 100 de milioane de dolari au rămas nerecuperate.

BNB Chain susține criptomoneda BNB, cunoscută anterior sub numele de Binance Coin, care este al cincilea cel mai mare token din lume, cu o valoare de piață de aproximativ 46 de miliarde de dolari, potrivit datelor CoinGecko.

BNB Chain a declarat că va introduce un nou "mecanism de guvernanță" pentru a contracara viitoarele atacuri informatice, precum și pentru a extinde numărul de validatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.