Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi a făcut anunţul: 'Până în vară Ianis pleacă!'

www.romaniatv.net
Gică Hagi Ianis Hagi

Iansi Hagi (20 de ani) pleacă de la Viitorul în vară. A anunţat chiar Gică Hagi, "Regele" susţinând faptul că fiul său este foarte curtat şi că are oferte din mai multe părţi ale lumii, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Important! Aceste telefoane vor dispărea de pe piață! Se vor da amenzi usturătoare

Mijlocașul a avut evoluţii bune şi foarte bune de când a fost răscumpărat de Viitorul de la Fiorentina, la începutul lui 2018, şi acum poate prinde o nouă mutare de cinci stele.

Citește și: Viorica Dăncilă face anunțul! Recorduri în economie după atacurile lui Klaus Iohannis

Gică Hagi a anunţat că evoluţiile lui Ianis din ultimul timp l-au adus în atenţia mai multor cluburi. S-a scris că Hagi junior e pe lista celor de la Sevilla, AS Roma, Girona, Anderlecht şi Standard Liege. "Regele" e convins că nu-şi va mai putea ţine fiul la Viitorul şi pentru sezonul viitor. "E adevărat că are oferte din Spania, din Italia, din Belgia, din toate ţările. E foarte curtat, există interes de peste tot. Mai avem o lună şi jumătate, să vedem cum ne mişcăm. Depinde cât de repede se vor mişca cluburile care vor să îl ia. Eu zic că din vară pleacă", a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

Citește și: Lovitură pentru Monica Gabor! Aceasta riscă să își piardă libertatea

Întrebat dacă nu consideră că La Liga i s-ar potrivi cel mai bine lui Ianis, Hagi a punctat: "Bineînţeles că da, dar un fotbalist bun trebuie să dea randament în orice campionat". Ianis Hagi e cotat la 3,5 milioane de euro în acest moment de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Ianis a marcat de 10 ori şi a livrat şase pase de gol în 32 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la Viitorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.