Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi, despre partida cu FC Voluntari: 'Întâlnim o echipă cu un antrenor foarte bun, care ştie multă tactică'

www.gsp.ro
Gică Hagi

Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că meciul de duminică, cu FC Voluntari, va fi unul dificil deoarece formaţia gazdă are un antrenor foarte bun, Cristiano Bergodi, care a fost şi un jucător care a evoluat la cel mai înalt nivel şi care, venind din Italia, ştie foarte multă tactică, anunță news.ro.

Citește și: Dana Gârbovan, propunerea pentru Ministerul Justiției: ‘Am acceptat cu condiția…’

Totuşi, Hagi speră ca după trei meciuri egale formaţia sa să câştige această partidă.

“Venim după trei meciuri egale şi personal îmi doresc foarte mult să câştig, să luăm cele trei puncte. Întâlnim o echipă care are un antrenor foarte foarte bun, un lider, un antrenor care a jucat la nivelul cel mai înalt de performanţă ca jucător, un antrenor care cunoaşte din Italia şi are multă tactică în el aşa că sunt sigur că va fi foarte dificil, dar contez pe echipa mea să facem un joc foarte bun, jucăm acasă şi cu publicul şi cu tot ce avem să încercăm să luăm cele trei puncte”, a declarat Hagi, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că pentru această partidă lipsesc Eric, Ghiţă şi De Nooijer, accidentaţi.

Hagi consideră că în afară de CFR Cluj şi FCSB, care au investit în jucători şi au loturi foarte puternice, celelalte formaţii sunt echilibrate ca valoare.

“În afară de CFR şi Steaua, care au investit foarte mult şi au loturi foarte puternice, restul suntem aproape unul de celălalt ca şi lot. Diferenţa o faci în teren cine aleargă mai mult, cine joacă colectiv mai bine, cine are capacitatea şi puterea şi inteligenţa să facă acele mici detalii care te duc să câştigi meciul. Loturile sunt echilibrate şi văd o luptă deschisă”, a explicat antrenorul Viitorului.

El s-a referit şi la cel mai recent jucător adus la club, fostul dinamovist Cosmin Matei, care i-a spus că el crede că Viitorul îl poate ajuta să joace la un nivel mai bun.

“Am luat un jucător valoros, constănţean, care a fost şi căpitan de echipă. Când a fost tânăr, a fost mai capricios, foarte talentat şi acum se pare că are şi vârsta şi momentul. Convingerea lui m-a făcut pe mine, pentru că am avut o discuţie cu el, m-a convins că el doreşte să vină la noi şi e convins că suntem o echipă care putem să îl ajutăm să joace fotbal la nivelul cel mai bun”, a mai spus Hagi.

Citește și: Atenție! A fost prezentată ancheta DIICOT în cazul Luizei, pas cu pas

El consideră benefică reîntoarcere lui Victor Piţurcă în fotbalul românesc şi spune că sunt antrenori foarte buni în campionatul intern, mai este nevoie şi de jucători mai valoroşi.

“Piţurcă e un antrenor cu un CV impresionant, cu o carieră fotbalistică impresionantă ,cu personalitate. Aşteptăm uşor-uşor să putem să aducem şi jucători foarte buni pentru că Divizia A are antrenori foarte buni, are nume de antrenori, acum trebuie să aducem şi jucători foarte valoroşi, să avem bugete. Ne trebuie bugete mai mari, mai bune ca să aducem jucători valoroşi, foarte valoroşi, să fie echipele mai puternice, să putem să facem performanţă. Altfel producem jucători, dar e greu să ajungi acolo sus lângă cei de afară, va fi foarte greu”, a mai spus Hagi.

Meciul ditntre Viitorul şi FC Voluntari are loc duminică, de la ora 18.00, pe stadionul din Ovidiu, în etapa a VII-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.