Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi despre transferul lui Denis Drăguș: 'Poveşti inventate!'

www.gsp.ro
Gică Hagi

Gheorghe Hagi, manager-ul clubului FC Viitorul, a anunțat că atacantul Denis Drăguș (19 ani) nu se va transfera la CS U Craiova, pe adresa clubului de la malul Mării Negre neajungând nicio astfel de ofertă, potrivit mediafax.

Citește și: Italianul care practica medicina fără studii, adus la audieri în București - Bărbatul ar putea fi reținut

Clubul oltean l-a vândut în această iarnă pe Alexandru Mitriță la formația americană New York City pentru 8 milioane de euro, iar formația condusă de Devis Mangia caută întăriri pentru playoff. Deși în spațiul media s-a vehiculat ideea transferului lui Drăguș, Hagi a negat vehement, spunând că jucătorul său ar fi prea scump, iar oltenii nu ar fi interesaţi să investească o sumă mare de transfer în această mutare.

"Poveşti inventate, poate ştiţi mai multe voi, poate Craiova are relaţii cu voi bune, poate v-a zis despre intenţia asta şi mie nu. Nu, nu a fost nimic, în momentul de faţă nu a fost nimic. Nu cred că U Craiova îl va oferta, pentru că el costă foarte mult şi lui Mihai Rotaru (n.r. - patronul Craiovei) nu-i place să plătească mult. Vrea să cumpere cu bani puţini şi să vândă scump. Nu cred că-i va face vreo ofertă, pentru că e foarte scump.

E bine că sunt şi aceste zvonuri, doar că el, fotbalistul, trebuie să se concentreze la ce face la noi. Dacă apar şi asemenea lucruri, înseamnă că a jucat bine, a făcut bine, înseamnă că mâine trebuie să facă la fel", a declarat Hagi, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Astra, de vineri, ora 20:00, joc contând pentru runda cu numărul 23 din Liga I.

Drăguș a evoluat în 23 de partide pentru Viitorul Constanța în actuala stagiune, reușind 8 goluri și 3 pase decisive. Anul trecut, atacantul a debutat și la echipa națională a României, contra Serbiei, scor 2-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.