Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi, după înfrângerea cu FCSB: 'Am avut momente bune, dar am luat goluri foarte uşoare. Jucătorii care au intrat au adus mai multă confuzie'

www.gsp.ro
Gică Hagi

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-2, că elevii săi au primit foarte uşor cele două goluri şi că jucătorii pe care i-a introdus pe teren pe parcursul jocului au "adus mai multă confuzie".

"Am avut momente bune, dar am luat nişte goluri foarte foarte uşoare. Jucătorii care au intrat au adus mai multă confuzie. Eu am făcut schimbările, eu sunt de vină, dar nu a fost ce trebuie. Ultimele 20 de minute, jumătate de oră, am fost confuzi. Până atunci lucrurile au fost bune", a spus Hagi la Digi Sport, conform News.ro.

El a precizat că în această iarnă FC Viitorul va crea o strategie pentru echipă. "Vom crea ostrategie să vedem ce putem face, pentru că e un an în care vom suferi. Am ratat din doi metri, nu ştiu câte ocazii au fost".

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din acest an. Echipa lui Nicolae Dică a jucat în inferioritate numerică din minutul 43, când a fost eliminat Gnohere.

Golurile au fost marcate de Man '20 şi Momcilovici '65.

În minutul 43, de la FCSB a fost eliminat Gnohere pentru că l-ar fi lovit pe Ţucudean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.