Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi, după marea victorie din Ștefan cel Mare: 'A fost un moment mai inspirat pentru noi, am speculat greşelile lor. Sper ca Dinamo să-şi rezolve lucrurile'

facebook.com
hagi

Managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni seară, că echipa sa a fost inspirată la meciul cu Dinamo şi a reuşit să speculeze greşelile acesteia. El consideră că jucătorii săi trebuie să rămână în continuare modeşti şi să adună puncte.

"O victorie importantă, sunt puncte importante pentru noi. Uşor-uşor ne-am revenit, sunt bucuros, a fost o deplasare grea. Azi am fost mai inspiraţi, mai norocoşi, pentru că în prima repriză am avut un portar care ne-a scos din două situaţii clare prin care Dinamo putea să conducă. Şi cu şansă şi cu aşezare bună, am reuşit să câştigăm, dar trebuie să rămânem în continuare modeşti şi să adunăm puncte. Eu mi-aş dori să rămânem în prima ligă, obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci, dar primul nostru obiectiv este să fim şi la anul în prima ligă, dacă vom intra în primele şase vom vedea ce va urma. Probabil că sunt şi eu antrenor şi am reuşit să ne revenim cu muncă, cu mentalitate, pentru că ştiu să motivez, acum cu internetul toată lumea ştie să facă antrenamente, mai greu e să-i faci să le placă fotbalul şi eu asta am reuşit. Azi a fost un moment mai inspirat pentru noi. Râmniceanu ne-a salvat, am reuşit să speculăm greşelile lor. Mi-aş dori Dinamo în play-off, pentru că eu sunt sportiv de felul meu, cine e mai bun să intre", a declarat Hagi, conform News.ro.

Citește și: Vînă, după golul marcat în 'Groapă': 'A fost un meci perfect şi ne bucurăm că am păstrat tradiţia'

Hagi a spus că este fericit că poate da jucători, pentru că ăsta e rolul său, să formeze jucători: "Sunt fericit că dau jucători, asta e bucuria mea, nu am alta, rolul meu e să formez jucători, suntem o fabrică de jucători, aici cred că sunt bun, poate va veni şi timpul meu ca antrenor. Sper ca Dinamo să-şi rezolve lucrurile, au un lot foarte bun, trebuie să-şi revină".

Tehnicianul campioanei nu crede că Miriuţă ar trebui să plece de la Dinamo: "În vară, dacă eram conducător, le-am spus jucătorilor că mă dădeam afară, dar am rămas şi am încept să urcăm. Am început să fim ca afară".

Întrebat ce părere are drepre faptul că antrenorul echipei under-17 a Luxemburgului Reinhold Breu a spus că naţionala română under-17 nu are prea multă creativitate, Hagi a răspuns: "Bravo lor, înseamnă că am ajuns rău, eu vreau să vorbesc cu spaniolii, cu nemţii, nu cu Luxemburugul, e o ţară mică, nu ştie ce e un campionat european sau mondial. Chiar aşa să ne vorbească? Pe mine m-a deranjat şi pe ceilalţi colegi din generaţia mea. Să ne judece unul din Luxemburg, când ei s-au plimbat cu sacoşele cu şapte goluri după ei. M-am enervat, cu tot respectul pentru el, dar să antreneze în continuare în Luxemburg".

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Dinamo, în etapa a XVI-a a Ligii I. Meciul a fost marcat de incidente, după ce fanii de la peluze au rupt gardurile şi s-au îndreptat spre tribuna oficială, jandarmii intervenind cu gaze lacrimogene.

Golurile au fost marcate de Chiţu '7, Ţucudean '22, Eric '52 şi Vînă '80.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.