Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi: Mai sunt nouă meciuri de jucat pentru a încerca să intrăm în play-off

eurosport.ro
hagi

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat că mai sunt nouă meciuri de jucat pentru lupta echipei sale de a intra în play-off şi a precizat că are un program greu, primele trei meciuri din acest an fiind dificile. El a mai afirmat că echipa sa trebuie să joace cel mai bun fotbal în aceste confruntări.

“Mai sunt nouă meciuri de jucat, importante pentru lupta noastră să fim în obiectiv, să încercăm să intrăm în play-off, lucru care ne interesează foarte mult. Avem un program foarte greu. Avem trei meciuri dificile cu adversari foarte buni. Trebuie să arătăm foarte bine, să exprimăm cel mai bun fotbal al nostru. Trebuie să facem bine ambele faze, atât defensiv, cât şi ofensiv, trebuie să fim buni pe tranziţie.  E un an, optimist, există entuziasm şi încercăm să facem un an foarte bun”, a declarat Hagi, vineri, într-o conferinţă de presă, potrivit news.ro.

Antrenorul Farului a vorbit şi de transferul lui Artean în Cipru.

“Vorbisem cu Artean, a fost puţin cam târziu, dar trebuia să îl înţeleg pe jucător. Foarte târziu am ştiut de acest lucru, dar mergem înainte. Îi promisesem jucătorului, a trebuit să îl înţelegem, a jucat atât de mult. Era jucătorul care a jucat cei mai mulţi ani la noi. A avut şi el oportunitatea lui şi l-am înţeles. Nu aşa cum s-a scris că nu putem să-l dăm pe Artean pe acei bani care s-a scris. Era o discuţie între mine şi el. Avea o vârstă. Clubul nu a luat nimic. L-am lăsat pe jucător să îi fie bine, aşa cum am făcut şi cu Alibec”, a explicat Gheorghe Hagi.

El a mai anunţat că nu va putea conta în această partidă pe Budescu şi Grameni, care sunt suspendaţi.

 

Meciul dintre Farul şi Universitatea Craiova va avea loc duminică, de la ora 20.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.