Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halep a primit vestea anului: Le râde în faţă adversarelor

simona halep

Simona Halep s-a făcut de ruşine în primul tur de la Australian Open. A fost eliminată de o chinezoaică necunoscută, dar acum a primit cea mai bună veste. Garbine Muguruza, cap de serie numărul 3, a fost eliminată, sâmbătă, de sportiva cehă Barbora Strycova, locul 48 WTA, în turul trei la Australian Open. Vestea este una excelentă pentru Simona Halep, care nu mai poate fi depăşită de sportiva din Spania în topul WTA.

Citeşte şi: Tot Voiculescu încasează chiria pe sediul Antenei 3

Barbora Strycova a învins-o pe Muguruza, scor 6-3, 6-2, iar în optimi va juca în compania Victoriei Azarenka (Belarus), favorită 14, care a trecut de japoneza Naomi Osaka, scor 6-1, 6-1. După acest eşec surprinzător, Muguruza nu o mai poate depăşi pe Simona Halep în ierarhia mondială. Sportiva noastră fusese eliminată încă din primul tur la Australian Open şi risca să piardă locul 2 WTA. Pentru a o devansa pe Simona, Garbine avea nevoie să ajungă în semifinale la Melbourne.

Vezi si: EXCLUSIV Frăția Mihalache-Dîncu-Maior-Oprea din Academia de Științe ale Securității Naționale

În competiţie au mari rămas alte două sportive care ţintesc poziţia Simonei Halep: Radwanska (Polonia, locul 4 WTA) şi Kerber (Germania, locul 6 WTA), ambele fiind calificate în optimile de finală. Chiar şi aşa, scenariile prin care cele două o pot depăşi pe Simona Halep sunt greu de îndeplinit. Pentru a-i lua locul Simonei, Radwanska trebuie să ajungă în finală la Australian Open, însă traseul sportivei poloneze este unul foarte greu. „Aga” se află pe aceeaşi parte de tablou cu liderul mondial Serena Williams, cu care se va confrunta, în mod normal, în penultimul act. Pentru a urca pe poziţia a doua, Kerber are o misiune infernală: trebuie să câştige turneul de la Melbourne. Poziţia a doua în topul WTA este extrem de importantă în perspectiva turneelor majore, acolo unde ocupanta ei are statutul de cap de serie numărul 2, ceea ce înseamnă că o întâlnire cu liderul Serena Williams este posibilă doar în ultimul act. Simona Halep ocupă locul 2 WTA din 23 august 2015. Citeşte mai multe aici

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.