Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hallmark anulează decizia de a scoate reclame televizate cu cupluri de același sex din registrul Zola, site-ul companiei specializat în planificarea nunților

gay homosexuali

Directorul executiv al Hallmark și-a cerut scuze, duminică, și a spus că va anula decizia anterioară de a scoate reclamele televizate cu cupluri de același sex din registrul Zola, site-ul companiei specializat în planificarea nunților, informează Reuters, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Se planuieste bugetul! Guvernul Orban critica dur o alta taxa!

În urma unui scandal public de proporții, CEO-ul Mike Perry a spus că Hallmark Channel se va asigura că Zola va accepta din nou reclamele pe care le-a blocat săptămâna trecută, la presiunea grupului conservator One Million Moms.

Decizia de a retrage reclamele a determinat reacții din partea a mii de internauți pe platforma de micro-blogging Twitter, precum și a candidatului prezidențial democrat Pete Buttigieg, a vedetei TV Ellen DeGeneres, a guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, și a companiei de streaming Netflix.

Citește și: Noi norme ale UE se vor aplica in Romania! Ce categorie de romani va beneficia de plati mai ieftine?

Ca reacţie, cei de la Netflix SUA au scris pe contul de Twitter că platforma lor promovează cu bucurie titlurile care prezintă lesbiene, iar emisiunea "Saturday Night Live" a creat un scheci în care ironizează programele Hallmark Channel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.