Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halloween la Casa Albă: Cum au sărbătorit Donald şi Melania Trump / VIDEO

urbanmatter.com
halloween

Donald şi Melania Trump au avut câteva mii de invitaţi la Casa Albă, în ajunul sărbătorii de Halloween, cărora le-au împărţit dulciuri şi cu care s-au fotografiat, potrivit The Telegraph, scrie news.ro.

Preşedintele Donald Trump, îmbrăcat în costumul său obişnuit cu cravată roşie, şi soţia sa, Melania, au întâmpinat 6.000 de copii şi adulţi la Casa Albă, în ajunul sărbătorii de Halloween.

Copii de la mai mult de 20 de şcoli din districtele Columbia, Maryland şi Virginia au participat la manifestările organizate pe South Lawn de la Casa Albă, împreună cu familii ale militarilor şi membri ai unor organizaţii.

Maşini de fum, figuri asemănătoare foştilor preşedinţi americani sculptate în dovleci, păianjeni uriaşi ancoraţi pe faţadele clădirii au făcut parte din butaforia pregătită pentru primul Halloween al cuplului Trump la Casa Albă.

Trump şi prima doamnă, care a purtat o haină trei sferturi, au întâmpinat dinozauri, atleţi, ofiţeri de poliţie şi scheleţi ambulanţi, cu care au conversat şi s-au fotografiat. Melania Trump le-a urat tuturor „Happy Halloween!”.

Între dulciurile oferite de cuplul prezidenţial s-au numărat bomboane şi biscuiţi de casă.

Mai mulţi membri ai cabinetului au fost şi ei prezenţi la eveniment alături de familii, între care ofiţerul de presă  Sarah Huckabee Sanders, secretarul pentru Educaţie Betsy DeVos, îmbrăcată precum Ms. Frizzle din „The Magic School Bus”, şi secretarul pe probleme ale veteranilor David Shulkin, cu un cuţit de jucărie care aparent îi trecea prin cap.

Vineri, Donald Trump a primit în Biroul Oval copii ai reporterilor acreditaţi la Casa Albă. El i-a felicitat pe jurnalişti pentru felul în care şi-au crescut progeniturile, cărora le-a oferit bomboane de ciocolată.

„Nu pot să cred că presa a creat aşa copii frumoşi. Cum a făcut asta nu ştiu”, a spus preşedintele aflat la biroul său înconjurat de copii.

Halloween-ul a fost sărbătorit la Casa Albă de la jumătatea secolului XX, cu fiecare administraţie punându-şi amprenta pe această sărbătoare, potrivit White House Historical Association.

Mamie Eisenhower a decorat Casa Albă de Halloween pentru prima dată.  Ea a invitat membrii ai echipei şi pe soţiile lor la un prânz, pe 30 octombrie 1958, în State Dining Room, care a fost decorată cu scheleţi şi felinare făcute din dovleci. Mesele au fost împodobite cu vrăjitoare pe mături fermecate în miniatură.

Evenimente de amploare au fost ţinute la Casa Albă odată cu administraţia Nixon. În 1969, 250 de copii din Washington DC au participat la petrecerea de Halloween de la Casa Albă, când intrarea dinspre Pennsylvania Avenue a fost transformată într-o gură gigant. Richard Nixon şi soţia sa au organizat petreceri în 1971 şi 1972.

În primul an la şefia Statelor Unite, George H.W. Bush împreună cu prima doamnă, Barbara Bush, a organizat o petrecere pe South Lawn la care au fost invitaţi 600 de şcolari, în 1989.

Bill şi Hillary Clinton au organizat în fiecare an petrecericostumate pentru prieteni şi angajaţi ai Casei Albe, deseori combinate cu aniversarea primei doamne, care este născută pe 26 octombrie. Una dintre apariţiile memorabile ale celor doi a fost în 1993, când Bill Clinton a fost costumat precum preşedintele James Madison, iar Hillary Clinton, ca Dolley Madison.

Barack şi Michelle Obama au invitat la Casa Albă copii şi familii ale militarilor în fiecare an din cele două mandate, excepţie făcând 2012, când uraganul Sandy a lovit Coasta de Est.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.