Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Agresori cercetați în LIBERTATE după ce au snopit în bătaie un polițist de la trupele speciale, în Constanța

www.ziuanews.ro
mascati

Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a dispus marţi instituirea controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru cei patru bărbaţi care au agresat fizic un poliţist sâmbătă, pe o stradă din Mangalia, informează un comunicat de presă al IPJ Constanţa, anunță Agerpres.

Potrivit sursei citate, procurorii au decis marţi instituirea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru patru bărbaţi (Ismail Ali Redivan, Ismail Iaşar, Ismail Giocan şi Ismail Ergean Mancu) domiciliaţi în Mangalia, care au fost implicaţi sâmbătă într-un act de agresiune fizică asupra unui poliţist din IPJ Constanţa. Poliţiştii i-au reţinut luni pe cei patru agresori.

Vezi și: Accident GRAV în Maramureş: Remorca unui tractor s-a răsturnat peste o femeie şi mai mulţi copii

Conflictul a izbucnit sâmbătă, 28 aprilie, pe o stradă din Mangalia, fiind cauzat de o şicanare în trafic în care a fost implicată soţia poliţistului. După ce a intervenit în favoarea soţiei sale, cei patru agresori l-au atacat pe poliţist în faţa casei, l-au lovit cu bâte, cu o lopată şi apoi i-au pus viaţa în pericol folosind un topor. În urma prezentării pentru examinare la Serviciul de medicină legală, specialiştii au constatat că a suferit vătămări ce necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale. 

Soţia poliţistului susţine că a fost singură în autoturism în momentul în care s-a petrecut altercaţia în trafic iar familia acestuia spune că a fost ameninţată de agresori

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.