Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT! Autobuzele turcești cumpărate de Primăria Capitalei, probleme cu FRIGUL din România - Au început să sară siguranțele

curierulnational.ro
autobuze Otokar

Noile autobuze turcești, marca Otokar, au probleme cu frigul de la noi din țară. În spațiul public au apărut, sâmbătă, imagini cu un autobuz nou în trafic la care se intervine cu o echipă de mecanici, iar surse STB confirmă, pentru MEDIAFAX, că autobuzului „i-a sărit siguranța generală de la frig”.

Surse din Societatea de Transport București (STB, fostă RATB) au precizat pentru MEDIAFAX că un autobuz nou, achiziționat recent de Primăria Capitalei, marca Otokar, a avut, sâmbătă probleme în trafic, după ce „i-a sărit siguranța generală din cauza frigului”.

Potrivit surselor MEDIAFAX, după ce i s-a schimbat siguranța, autobuzul a plecat pe propulsia proprie, și nu tractat de mașina de intervenții a STB. Primăria Capitalei a achiziționat în acest an 400 de astfel de autobuze, valoarea investiției fiind de 100 de milioane de euro. Autobuzele au fost prezentate recent pe Facebook de primarul general, Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.