Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Ce au pățit poliţiştii când au prins-o pe criminala de la metrou: 'A trebuit să îi imobilizăm mâinile'

femeia de la metrou

Criminala de la metrou a şocat Bucureştiul, dar şi întreaga Românie. Aceasta a împins două femei în faţa metroului. Din păcate, una dintre acestea, o tânără, şi-a pierdut viaţa, călcată de metrou. Poliţiştii au capturat-o pe ucigaşă la câteva ore după.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu dă sfoară-n țară! Anunț de ULTIMĂ ORĂ referitor la salarii

Oamenii legi au mărturisit că ucigaşa a avut o atitudine total neaşteptată. Ei spun că Magdalena Şerban a fost destul de speriată când a fost găsită, însă şi-a revenit imediat. "Nu neapărat de crimă, ci de faptul că nu se aştepta să fie găsită. Era îmbrăcată la fel ca în descriere. Lipsea doar eşarfa. A spus că a aruncat-o pentru că îi era cald când a ieşit de la Dristor. Iniţial, a refuzat să urce în maşina de poliţie. A avut o reacţie un pic ostilă. Solicita să fie dusă cu maşină inscripţionată. Pe traseul de deplasare a fost liniştită. A devenit la un moment dat agitată şi a trebuit să îi imobilizăm mâinile ca să nu rănească vreun coleg”, au declarat poliţiştii, conform spynews.ro.

Citește și: Cine a fost Alina Ciucu, tânăra ucisă la metrou-„Era frumoasă ca o actriță. Plecase de sărăcie de acasă”

Polițistul care a condus operaţiunea de capturare a criminalei a făcut mai multe mărturii incredibile. "Am aflat despre incidentul din stația de metrou Dristor și am vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere. Imediat ne-am dat seama că nu a fost vorba despre un accident, ci despre o crimă," a spus polițistul, conform RTV.

Citește și: S-a aflat! Cât valorează ceasul legendar al Regelui Mihai

Femeia a fost prinsă în zona Unirii, după ce a coborât dintr-un autobuz RATB. Primele cuvinte ale femeii au fost următoarele: "Vreau să îmi sun avocatul". Omul legii spune că femeia a fost prinsă în jurul orei 00:00. "Femeia a coborât dintr-un autobuz RATB al unei linii de noapte. Un echipaj de poliție s-a îndreptat către aceasta și a recunoscut-o. Polițistii au spus că o lasa să își sune avocatul. Ea a apelat un număr de telefon de la care nu a primit nici un răspuns. Imediat a fost reținută," a spus omul legii, sub protecția anonimatului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.