Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Dinamo ar fi participat la un BLAT în Cipru: Dovezile prezentate de Gazeta Sporturilor / VIDEO + FOTO

www.gsp.ro
Dinamo

Scandal total cu cei de la Dinamo în prim-plan. Câinii au vrut să se pregătească într-o partidă amicală, dar ce a ieşit e de neimaginat. Există acuzaţii grave conform cărora meciul ar fi fost blat. Cei de la gsp.ro susţin că primul amical al iernii jucat de Dinamo şi câştigat în faţa lui Aris Limassol cu 5-0 a fost foarte suspect.

Citește și: Inevitabilul s-a produs! Președintele Klaus Iohannis a fost scos dintr-un live, fiindcă vorbea prea lent – Ce a intrat pe post, în locul șefului statului

La pauză scorul a fost 1-0, dar Aris a schimbat portarul în partea secundă, iar de aici totul a luat o turnură ciudată. În minutul 60, au apărut două personaje în spatele porții lui Aris. Imediat, atacurile lui Dinamo au început să se transforme în goluri. Iar transformarea a fost fără număr! Dinamo a înscris 4 goluri în 12 minute, ducând scorul la 5-0.

Citește și: A DEMISIONAT! Cine este PRIMUL MINISTRU care părăsește Guvernul – responsabil cu MILIARDE de EURO

La un moment dat, la golul 4 al dinamoviştilor, portarul s-a dus pe colţul opus şutului lui Nemec. Atacantul dinamovist, nervos, i-a reproșat portarului că nu îşi apără corect şansele! Arbitrul i-a dat cartonaș galben pentru reproşurile slovacului la adresa atitudinii portarului.

VIDEO CU GOLURILE

Toate golurile din repriza secundă au fost parabile! Ca totul să aibă și o notă ironică, arbitrul partidei purta pe spatele însemnele unei case de pariuri, Royal Betting. Directorul Federbet, Francesco Baranca susţine că a observat mişcări suspecte de cote pe victoria la diferență mare de scor a lui Dinamo și pe marcarea a peste 3 goluri, mai spune sursa citată.

Patru persoane suspecte au fost prezente în tribună, asistând la meci şi butonând telefoanele. Unul dintre ei, cel din stânga imaginii, merge în partea secundă în spatele porţii ciprioţilor, dând indicaţii portarului lui Aris Limassol.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.