Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT - Orașul din România unde cei care dau examenul auto trebuie să plătească taxă Bisericii

taxa

Seminarul Teologic Târgoviște percepe o taxă de 10 lei de la fiecare persoană care susține proba teoretică petru obținerea permisului auto, profitând de faptul că examenul se defășoară într-o sală din incinta Seminarului.

Situație inedită pentru cei care vor să obțină permisul de conducere în Târgoviște. Conform site-ului Recorder.ro, la intrarea în sala de examen care aparține Seminarului Teologic Târgoviște, candidații trebuie să achite o taxă obligatorie de zece lei.

Fractură între PSD și ALDE, la nivel local. S-a lăsat cu demiteri

După ce persoana înscrisă la examen achită suma cerută, primește chitanță din partea Seminarului, care aparține de Arhiepiscopia Târgoviște.

Există 10 calculatoare, iar evaluarea unei persoane nu durează mai mult de 15 minute, de unde rezultă că se încasează 400 de lei pe oră și circa 2.400 de lei pe zi. Astfel, în fiecare lună, Seminarul adună circa 20.000 de lei din această „taxă de închiriere sală", pe care participanții o achită suplimentar, pe lângă restul taxelor prevăzute de lege pentru obținerea permisului auto.

Însă, „încurcate sunt căile Domnului". Pe de o parte, Prefectura spune că deja plătește chirie pentru sală și nu cere taxă suplimentară. De cealaltă parte, reprezentanții Seminarului admit că încasează 10 lei, dar că banii nu rămân la ei, ci îi virează mai departe, nu se știe unde.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.