Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Patronul firmei din Timișoara NU cunoștea PROPRIETĂȚILE substanței folosite

Facebook
Sorin Buta

Avocatul lui Ioan Sorin Buță, patronul companiei din Timișoara care a efectuat deratizarea mortală, spune că a aflat de la clientul său faptul că nu știa proprietățile substanțelor folosite. Patronul companiei a recunoscut în fața procurorilor că a cumpărat produsele de pe piața neagră. Cu toate acestea, fișa tehnică arată clar cât de periculoae sunt substanțele, care pot duce și la incendii, cum am arătat într-un alt articol.

Citește și: DSP Timiș, condus de CUMNATA unui celebru primar PSD, NU a făcut niciodată verificări la firma cu dezinsecția UCIGAȘĂ

„Era o substanță relativ nouă. Nu cunoștea proprietățile substanței. Din ceea ce a declarat a cumpărat sustanțele de la o cunoștință. A mai avut o intervenție acum o lună, când a făcut o deratizare la o unitate hotelieră în Timișoara. Intervenția i-a fost solicitată la această adresă de o persoană. Nu a cumpărat medicamentele în baza unor documente fiscale. Nu știa că sunt cu carater letal și că vor converge spre un astfel de deznodământ nefericit. Deratizarea în sine din ce am înțeles nu a durat mai mult de două-trei ore. Dozajul și folosirea lor urmează să se stabilească cum a fost făcută.”, a declarat avocatul patronului firmei din Timișoara, Călin Stăiculescu, la B1TV.

Reprezentanții DSP Timiș au recunoscut că nu au verificat niciodată firma care a deratizat blocul în care au murit doi copii și mama unuia dintre ei.

Citește și: ȘOCANT Firma din Timiș a efectuat dezinsecția și la grădinițe! Detalii suspecte: sediu în apartament, datorii uriașe și promisiunea: 'Se oferă garanție'

Ioan Sorin Buță a fost reținut pentru 24 de ore și în cursul zilei de marți urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Un copil de 3 ani, un bebeluş de 9 zile şi mama acestuia au murit, după ce în blocul în care locuiau s-a făcut o dezinsecţie. Ministerul Sănătății a anunțat că, după deratizarea de la Timișoara, marți dimineața erau internați 12 adulți și 16 copii, toți în stare bună, cu o evoluție favorabilă. Procurorii au informații că în acest caz s-a folosit o substanță ce conține fosfură de aluminiu, cu efecte letale în caz de inhalare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.