Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Patru persoane au fost UCISE: Bătăi de stradă în Venezuela din cauza foametei

twitter.com
armata venezuela

Cel puţin patru persoane au fost ucise în revolte izbucnite joi din cauza lipsurilor alimentare din Venezuela, afirmă opoziţia, potrivit DPA. Printre victime se numără şi un minor, a scris joi pe Twitter parlamentarul de opoziţie Carlos Paparoni. Revoltele ar fi continuat şi vineri, conform Agerpres.

Citește și: Carmen Dan, pusă la zid! Noua gafă incredibilă a ministrului Afacerilor Interne

Trei dintre victime au fost împuşcate mortal la Arapuey, în statul Merida din vestul ţării, după cei mai mulţi protestatari au devalizat magazine cu alimente, au relatat cotidianul El Tiempo şi alte media. Primarul din Arapuey, Silvio Torres, a declarat pentru cotidianul El Universal că victimele au fost ucise de 'asasini plătiţi'. O a patra persoană a murit după ce a fost împuşcată în picior în timp ce ar fi încercat să jefuiască un camion cu alimente în satul Tucani din Merida, conform El Tiempo.

Citește și: Evoluție uriașă! Câți bani va încasa Mihaela Buzarnescu pentru calificarea în finala turneului de la Hobart

Parlamentarul Carlos Paparoni a afirmat că zece persoane au fost de asemenea rănite şi alte câteva au fost reţinute. Jafuri au fost raportate în mai multe părţi din Venezuela, un mare producător de petrol, unde scăderea preţurilor la ţiţei a accentuat penuria de alimente şi inflaţia, estimată de Adunarea Naţională, dominată de opoziţie, la 2.616%. Greutăţile economice au determinat sute de mii de persoane să părăsească ţara.

Citește și: Casa Regală îl contrazice pe Mihai Tudose: Ce decizie a luat Familia Regală, în urma avizului negativ din Guvern

Opoziţia a acuzat joi guvernul condus de preşedintele Nicolas Maduro de presupusa moarte a patru persoane, despre care se crede că erau venezueleni şi care s-au înecat după ce barca lor s-a scufundat în timp ce încerca să ajungă în insula Curacao din Caraibe. Barca transporta circa 30 de persoane. Nu se ştie deocamdată ce s-a întâmplat cu restul pasagerilor. Peste 100 de persoane au fost ucise în protestele antiguvernamentale de anul trecut din Venezuela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.