Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Poliţist 'prins în fapt': Petrecere cu un interlop / VIDEO

socant

Un poliţist din Tecuci e anchetat de superiori, după ce a fost filmat împreună cu un interlop cunoscut din oraş. Înregistrarea de la care s-a iscat întregul scandal a fost făcută la o petrecere. Iar apropierea dintre protagonişti este evidentă. Cei doi se ţin de după umeri şi chiar se pupă.

Imaginile care i-au şocat pe locuitorii din Tecuci și l-au adus pe poliţistul Daniel Călin, de la Biroul de Investigaţii Criminale, în atenția șefilor săi. În filmare, omul legii apare alături de Silviu Bejan, zis "Cap de plumb", un individ din lumea interlopă a oraşului. Cei doi cântă îmbăţişaţi o melodie de petrecere, iar la un moment dat chiar se pupă.

Petrecerea ar fi fost organizată în aprilie, chiar de polițistul Daniel Călin, de ziua fiului său. Unul dintre participanţi a filmat imaginile, însă le-a postat abia recent pe o reţea de socializare. Silviu Bejan, controversatul personaj despre care mulţi spun că nu avea ce să caute lângă un om al legii, e cunoscut pentru traiul opulent. Totuşi, nu are niciun fel de venituri fiscalizate în România, anunţă TVR.

Părinţii şi vecinii lui spun că nu are probleme cu legea. Cei care au văzut înregistrarea, spun că recunosc şi restaurantul în care a avut loc petrecerea. Însă patronul localului neagă tot.

De când a izbucnit scandalul, polițistul Daniel Călin a intrat în concediu. Dacă se va constata că Daniel Călin a încălcat Statutul Poliţistului, riscă penalizări la salariu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.