Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halucinant! Prefectul nu a fost lăsat să intre într-un spital unde colcăie gândacii: directorul i-a cerut aprobare de la...prefect/Video

mario de mezzo

Prefectul județului Olt, Mario de Mezzo, a primit mai multe sesizări conform cărora la Spitalul Județean din Slatina colcăie de gândaci la secția de Cardiologie. Prefectul a încercat să facă un control inopinat, dar directorul medical nu i-a permis accesul și i-a spus că are nevoie de o aprobare de la prefect (Mario de Mezzo fiind prefectul).

”Morții se îngroapă cu pământ, viii se îngroapă cu hârtii. Cam așa aș rezuma experiența de astăzi de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde am mers pentru un control inopinat, după câteva sesizări privind...gândaci în secția de cardiologie.

Am decis să fac un control inopinat la Spitalul Județean Sltatina, iar directorul medical care nu este jurist nu mi-a permis accesul. Juristul fiind intimidat de acesta, altfel acesta îmi împărtășea punctul de vedere că prefectul poate intra în spital pentru a face un control. După 2 ore și multe hârtii puse în mișcare, colegii de la DSP au intrat în spital pentru a face acest control. Mie nu mi-a fost permis accesul și mi s-a spus că îmi trebuie un ordin de prefect, semnat de prefect prin care prefectul îl deleagă pe prefect pentru un control inopinat.

I-am spus directorului medical că mă îndoiesc că în cazul în care ministrul Sănătății, al cărui reprezentant în teritoriu sunt, ar veni în control, sunt convins că nu i-ar cere ministrului un ordin de ministru prin care să-l delege pe ministru să vină să facă un control.

Voi sesiza Corpul de Control al ministrului Sănătății pentru a veni să facă un control amănunțit pe această tematică și-i rog mult pe colegii de la Corpul de Control să-și aducă toate actele pentru că altfel directorul medical s-ar putea să nu le permită accesul în spital”, spus Mario de Mezzo, prefectul de Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.