Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halucinant: Primarul dă vina pe porumbei și curent în cazul tavanului care a căzut peste copii într-o școală din Sibiu

Turnul Sfatului
tavan cazut scoala sibiu

Explicații halucinante ale primarului din localitatea Loamneş, judeţul Sibiu, unde tavanul unei școli s-a prăbușit miercuri și patru elevi au fost răniți.

Maria Greavu (PSD) spune că tavanul a căzut din cauza curentului creat în clasă, dar și a porumbeilor care ar fi pătruns fără să se observe și s-ar fi instalat pe tavanul fals.

„Singura explicaţie îi vântul şi curentul care s-a produs prin deschiderea geamurilor şi a uşii. Şi într-adevăr în streaşină, ne-am uitat acum foarte atenţi, şi într-o parte şi în cealaltă în dreptul acestei săli de clasă, e o găurică acolo în streaşină.

Şi probabil, prin acele două găuri, şi pe o parte şi pe cealaltă, s-a făcut un curent, uşile deschise, geamurile deschise şi în acelaşi timp am văzut că erau foarte multe excremente de porumbei.

Clădirea școlii a fost construită în anul 1936 și a fost renovată în 2004

Aici a bătut foarte tare vântul. Eu şi astăzi, dacă stau afară, nu pot să vorbesc cu nimeni la telefon. Cred că vântul a fost la un moment dat peste 80 de kilometri la oră", a explicat primarul Maria Greavu.

Potrivit primarului, în sala de clasă s-ar fi auzit un zgomot de la tavan, cu o jumătate de oră înainte ca acesta să se prăbuşească.

"Au zis că înainte cu o jumătate de oră, o oră, au auzit ceva, un pic de zgomot şi după aceea copiii au ieşit în pauză. Cred că şi copiii au trântit uşa, pentru că este o clasă cu care am avut o grămadă de probleme. Mai trânteau uşa, geamurile", a mai spus primarul Maria Greavu.

În realitate clădirea nu a mai fost reparată de 20 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.