Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halucinant! Timișorenii au fost somați să își ducă gunoiul din tomberoane în casă! Retim e în grevă din cauza încălcării legii!

gunoi retim

Situație absolut jenant în Timișoara, fix înainte de campania electorală! Gunoiul din pubele din oraș nu se mai strânge. Compania Retim a notificat oficial locuitorii din Timișoara, dar și din alte comune periurbane să își ducă gunoiul înapoi în case, până la o dată necunoscută!

Angajații companiei au intrat în grevă acuzând că nu li se plătesc salariile și orele suplimentare

Situația e cu atât mai gravă cu cât Retim nu e companie privată, ci are acționariat 50% local, fiind deținută în parte de Consiliul Local Timișoara! Aflat în plină campanie electorală, primarul Dominic Fritz nu a suflat nicio vorbă despre acest subiect. La fel tac și consilierii locali de la toate partidele politice care sunt reprezentate în CL Timișoara!

Poliția Locală care se ocupă de amendarea timișorenilor care nu colectează selectiv încă nu a amendat Primăria Timișoara pentru faptul că întregul oraș e plin de gunoi.

Iată cum arată anunțul RETIM către timișoreni

RETIM informează utilizatorii din Zona 1 Timiș că, în zilele de 30 aprilie, 4 mai, 6 mai și 7 mai, s-a confruntat cu mai multe întreruperi sau nerespectări ale programului de lucru de către o parte a personalului responsabil cu colectarea și transportul deșeurilor, ceea ce a afectat colectările pe unele trasee.

Regretăm neplăcerile create și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a limita consecințele generate de această situație.

În cazul în care nu vi s-au colectate deșeurile, vă rugăm să retrageți recipientele în gospodărie și să așteptați următoarea zi programată pentru ridicarea acestora. Pentru a eficientiza capacitatea de depozitare de care dispuneți, vă recomandăm să reduceți volumul prin următoarele acțiuni:

depuneți deșeurile reciclabile de plastic, metal, hârtie și carton doar în recipientul galben – acesta poate fi stocat pentru o perioadă mai îndelungată;

reduceți volumul ocupat de deșeurile reciclabile prin pliere, turtire și/sau strivire;

apelați la sistemul RetuRO dacă acest lucru este posibil;

utilizați unitățile individuale de compost pentru deșeurile biodegradabile;

depuneți în pubela neagră doar deșeuri reziduale, pentru a putea folosi la maximum volumul disponibil.

Vom reveni în cel mai scurt timp cu informații concrete privind situația programului de colectare.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.