Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT - Un bărbat a primit 2 teste negative de la DSP, în doar câteva ore

Forbes
COVID coronavirus

Un bărbat din Galați a avut parte de șocul vieții. Acesta primit o hârtie cu parafa DSP în care se arăta că a fost testat negativ la noul coronavirus. La câteva ore distanță, bărbatul a primit un SMS, tot de la DSP, în care i se aducea la cunoștință este pozitiv la noul coronavirus.

Totul a început săptămâna trecută, când bărbatul a răcit. Deoarece starea de rău se accentua, luni dimineaţă a solicitat ambulanţa care a respectat protocolul. A venit acasă la pacient i-a făcut testul Covid şi i-a recomandat ca preventiv să se izoleze de familie. Lucru pe care l-a şi făcut. Familia, printre care şi un copilaş de 9 luni, se pregătea acum de ce e mai rău şi s-a izolat complet. Ei au pus răul înainte şi temperatura copilului era verificată periodic. Acelaşi tratament şi pentru soţie care se pregătea să înfrunte simptomele bolii. La telefoanele date către DSP luni şi marţi, acelaşi răspuns, i se spunea să aştepte deoarece testul nu e gata. Calvarul avea să se prelungească până miercuri, în jurul orei 12, când bărbatul avea să primească pe mail vestea bună, că este negativ. Numai că bucuria a durat doar patru ore, deoarece bărbatul primeşte un mesaj pe telefon prin care este anunţat că este pozitiv şi să ia legătura cu medicul de familie şi să se izoleze, informează MonitoruldeGalați.

Într-un final, cei de la DSP Galați și-au cerut scuze și au spus că din cauza volumului mare de muncă s-a strecurat o eroare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.