Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hamilton a dominat prima sesiune de antrenamente libere pentru MP al Bahrainului

www.agerpres.ro
Max Verstappen

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a dominat prima sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Bahrainului, a 15-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, vineri, pe circuitul Sakhir (5,412 km), transmite AFP, potrivit Agerpres.

Devenit pentru a şaptea oară campion mondial în etapa precedentă, în Turcia, Hamilton vrea să câştige ultimele trei MP ale sezonului, începând cu acesta. În prima sesiune, el a fost cronometrat în 1 min 29 sec 033/1000, fiind mai rapid cu 449/1000 decât coechipierul său finlandez Valtteri Bottas, care a obţinut al doilea timp.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’

Mexicanul Sergio Perez (Racing Point) la 967/1000, spaniolul Carlos Sainz Jr (McLaren) la 985/1000 şi francezul Pierre Gasly (AlphaTauri) la 1 sec 016/1000 completează top 5, în faţa monoposturilor Red Bull ale olandezului Max Verstappen şi thailandezului Alexander Albon, la 1 sec 261/1000, respectiv 1 sec 269/1000.

Pe un traseu prăfuit şi alunecos au ieşit de pe pistă, fără consecinţe, Verstappen, francezul Romain Grosjean (Haas) şi monegascul Charles Leclerc (Ferrari).

Această sesiune desfăşurată în timpul zilei este puţin reprezentativă pentru condiţiile în care vor avea loc calificările şi cursa, disputate la căderea serii sâmbătă şi duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.