Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbal feminin: Broch (CSM Bucureşti): Suntem obosite, dar vom da totul şi în meciul cu Borussia Dortmund

Wikipedia
csm bucuresti

Handbalista echipei CSM Bucureşti, Yvette Broch, a declarat, vineri, că ea şi colegele ei sunt obosite după meciurile disputate în ultima perioadă, dar a precizat că vor da totul pe teren şi în întâlnirea cu BV Borussia 09 Dortmund, programată, sâmbătă, în Grupa A a Ligii Campionilor.

"Urmează un nou meci de nivel înalt pentru noi... cred că în această săptămână am stat mai mult timp prin aeroporturi decât pe terenul de joc. După toate aceste deplasări suntem obosite, dar vom lupta şi vom da totul şi în acest meci. Avem nevoie de puncte. E un meci important, aşa cum a fost şi cel cu Brest. Din păcate atunci nu am avut prospeţimea necesară... iar după ce s-a întâmplat acolo avem mare nevoie de punctele din partida cu Borussia Dortmund", a spus jucătoarea olandeză.

"Pentru noi în momentul de faţă e foarte important să ne odihnim, chiar dacă nu este aşa de mult timp. Simţim oboseala, s-a acumulat după aceste partide, dar mâine trebuie să fim pregătite să jucăm. Am ajuns aseară, la miezul nopţii, ne-am culcat undeva pe la 1-2 noaptea... iar acum avem doar un singur antrenament pentru a pregăti partida cu Dortmund. Nu e uşor, pentru că e un meci mare, un meci de Champions League... Însă nu vrem să căutăm scuze, trebuie să jucăm acest meci important", a adăugat Yvette Broch.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, sâmbătă, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia germană BV Borussia 09 Dortmund, în Grupa A a Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti ocupă locul 4 în clasamentul grupei, cu 10 puncte după 10 partide disputate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.