Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbal feminin - Gloria Bistriţa–Ikast Handbold, scor 26-29, în sferturile de finală ale Cupei EHF

captura TVR
handbal

Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa a pierdut duminică, pe teren propriu, partida cu formaţia daneză Ikast Handbold, scor 26-29 (13-10), în manşa tur din sferturile de finală ale Cupei EHF, potrivit news.ro.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Elisei-Ardean 9 goluri, pentru Gloria, respectiv Fauske şi Friis, cu câte 7 reuşite, pentru Ikast.

Manşa retur a sferturilor va avea loc în 8 martie, în deplasare, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica în semifinalele Cupei EHF. Adversară va fi învingătoarea din dubla Podravka/Thuringer, cu meciuri programate în 4-5 şi 11-12 aprilie.

Gloria Bistriţa s-a calificat în sferturile de finală după ce a încheiat grupa C a competiţiei pe locul 2, la prima participare în cupele europene.

Formaţia bistriţeană a ajuns în grupa C a competiţiei, deşi a fost eliminată de Corona în turul al treilea, însă EHF a decis excluderea echipei braşovene în urma scandalului de dopaj din lot.

În grupa B a competiţiei, Măgura Cisnădie a încheiat pe ultimul loc, cu 0 puncte, şi implicit cu ratarea calificării în sferturile de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.