Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbal Masculin - Dinamo București l-a transferat pe brazilianul Raul Nantes Campos

minge handbal

Cu doar patru zile înainte de a-şi afla adversarele din grupele C/D ale Ligii Campionilor la handbal, Dinamo a anunţat oficial că a bătut palma cu un inter stânga de valoare. Brazilianul Raul Nantes Campos (29 de ani) şi-a dat acordul de a juca la campioana României în următoarele două sezoane potrivit mediafax

După plecarea lui Vitali Komogorov, Dinamo a căutat să-şi acopere postul de inter stânga cu un nou jucător valoros, care să o ajute atât în Liga Campionilor, cât şi în campionatul intern. După tatonări de mai multe zile, trupa alb-roşie l-a convins să vină în România pe Raul Campos, internaţional brazilian clasat pe locul 9 la ultima ediţie a Campionatului Mondial.

”Raul Nantes Campos are 29 de ani (n. 20.03.1990) şi vine din campionatul spaniol (Liga Asobal), unde a marcat 680 de goluri în 150 de partide la cele trei echipe la care a jucat timp de şase sezoane: Ademar Leon, Balonmano Villa de Aranda şi Helvetia Anaitasuna (2017-2019)”, a anunţat Dinamo, luni.

Raul Nantes a mai jucat în Liga Campionilor în sezonul 2012-2013, pe când evolua la Ademar Leon (35 de goluri marcate). După Ademar Leon, s-a transferat în Franţa, unde a îmbrăcat tricoul echipelor Tremblay şi Billere.

În sezonul 2017-2018, interul stânga a jucat cu Anaitasuna în Cupa EHF, unde a marcat 40 de goluri. În vara anului trecut, a semnat un contract cu Club Balonmano Benidorm (Liga Asobal), dar Dinamo a intrat pe fir şi a obţinut acordul tuturor părţilor implicate pentru aducerea jucătorului la campioana României.

Raul Nantes Campos (1,95 m înălţime şi 100 de kg greutate) este component al naţionalei Braziliei. La ultima ediţie a Campionatului Mondial a fost pe foaia de joc la toate meciurile disputate de naţionala sa, care s-a clasat în final pe locul 9. Raul Nantes are 264 de goluri înscrise pentru naţionala Braziliei în 78 de meciuri.

Pe postul de inter stânga, Dinamo îl mai are pe Ante Kuduz, care şi-a făcut recent debutul în naţionala Croaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.