Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbalista Cristina Neagu își reia antrenamentele, după ce a fost confirmată cu COVID

facebook.com
Cristina Neagu

Handbalista Cristina Neagu a anunțat, miercuri, că ultimul test făcut pentru Covid a ieșit negativ, astfel că se poate întoarce la antrenamente, anunță MEDIAFAX.

„Astăzi (miercuri-n.r.) s-a terminat perioada de izolare de două săptămâni, testul a ieșit negativ, iar de mâine mă pot întoarce la antrenamente”, a scris handbalista pe pagina ei de Facebook.

Ea susține că nu a avut probleme mari de sănătate și le-a mulțumit celor care i-au trimis mesaje de susținere.

„Chiar dacă mi-am pierdut gustul și mirosul, în general nu am avut probleme majore de sănătate. Urmează o perioadă grea, dar mă bucur că am trecut cu bine și peste acest hop. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Aveți grijă de voi”, a mai scris Cristina Neagu pe rețeau de socializare.

Citește și: Gabriela Firea reacționează după declarațiile lui Tătaru și Arafat: Nu am auzit nici măcar o măsură care să vină din partea Guvernului şi care să ne garanteze limitarea răspândirii coronavirului

CSM București a anunțat în 6 octombrie că handbalista Cristina Neagu şi-a făcut testul după ce s-a simțit rău, iar rezultatul a fost pozitiv.

„Cristina Neagu, componentă de bază a echipei feminine de handbal a clubului nostru, a fost confirmată pozitiv la testul RT-PCR pentru diagnosticarea Covid-19, test efectuat săptămâna trecută”, a anunţat clubul CSM, pe site-ul oficial.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.