Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Handbalistul Pierre Yves Ragot, fost la Dinamo, a fost arestat pentru 30 de zile

gratii

Handbalistul de origine franceză Pierre Yves Ragot a fost arestat pentru 30 de zile, după ce oamenii legii au găsit în locuința sa 700 de grame de cannabis și o instalație indoor de cultivare a drogului de risc, potrivit DIICOT, potrivit Mediafax.

„În urma acțiunii din data de 4 iunie a procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Brașov, la data de 5 iunie, Tribunalul Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, conform unui comunicat transmis vineri de DIICOT.

Potrivit procurorilor, la începutul lunii februarie, Pierre Yves Ragot a comandat de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2.500 lei.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

De asemenea, la data de 12 mai, handbalistul francez a comandat un colet cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, achitând pentru acesta suma de 1.257 lei.

În urma percheziției domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile, precum și un grinder și un cântar electronic, anunță procurorii.

Pierre-Yves Ragot joacă în prezent pentru HC Minaur Baia Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.