Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hanna Maliar dezvăluie cauzele lentorii contraofensivei ucrainene: Federația Rusă se pregătește de 30 de ani pentru un astfel de război

wikipedia
Hanna Maliar

Viceministrul ucrainean al apărării, Hanna Maliar, a anunțat, marți, că deminarea rapidă a teritoriilor din sudul Ucrainei este imposibilă din cauza unor probleme tehnice, notează RBC, potrivit RADOR.

Acesta este şi motivul încetinirii ofensivei forțelor ucrainene - potrivit Hannei Maliar, care a subliniat că ocupanții au înțeles că, mai devreme sau mai târziu, ofensiva forțelor ucrainene va începe, astfel că s-au pregătit din timp și s-au consolidat. În plus, a adăugat oficialul, ruşii au un avantaj în privința armamentului și a forţei umane.

"Federația Rusă se pregătește de 30 de ani pentru un astfel de război, (ruşii, n.r.) au multe resurse, își permit. Este necesar să înțelegem că trupele noastre străbat câmpurile minate și rezistența puternică a inamicului, iar asta încetinește lucrurile" - a declarat Maliar. Viceministrul ucrainean al apărării a adăugat că, în prezent, soldații ucraineni reduc potențialul de apărare al invadatorilor. "Ucraina nu va avea mai mulți oameni decât Federația Rusă, deminarea rapidă este imposibilă, există particularităţi tehnice și reguli" - a subliniat Maliar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.