Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hans Klemm la Colectiv: Mesajul atunci a fost corupţia ucide: Există încă o credinţă că trebuie să se facă mai mult împotriva corupţiei

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Hans Klemm

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a fost, luni, împreună cu soţia sa, Mari, să depună flori la memorialul de la clubul Colectiv, amintind că mesajul acelor zile a fost "corupţia ucide" şi spunând că există încă o credinţă puternică în România că trebuie să se facă mai mult împotriva corupţiei. Ambasadorul Hans Klemm şi soţia sa, Mari, au depus astăzi flori la memorialul de la clubul Colectiv. “Suntem aici pentru a ne aminti acea noapte şi pentru a exprima condoleanţele noastre dar şi solidaritatea. Mesajul acelor zile a fost «corupţia ucide» şi cred că există încă o credinţă puternică în România că trebuie să se facă mai mult împotriva corupţiei, iar Statele Unite vor sprijini mereu lupta împotriva corupţiei.”, a afirmat diplomatul american.

În urmă cu doi ani, în seara zilei de 30 octombrie 2015 a avut loc una din cele mai mari tragedii din istoria recentă a României - incendiul din clubul "Colectiv”, în urma căruia 65 de tineri au murit, iar alţi aproape 200 au fost răniţi. Acum, supravieţuitorii încă se luptă cu rănile, cu operaţiile, cu mănuşile compresive. Spun că nu s-a schimbat nimic şi cer să se facă dreptate, pentru că au trecut doi ani fără ca justiţia să găsească vreun vinovat, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.