Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hans Klemm rupe tăcerea - Ce a discutat cu Liviu Dragnea la întâlnirea din biroul șefului PSD de la Camera Deputaților

dragnea klemm

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a declarat că a discutat miercuri cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, despre "multe lucruri", accentul fiind pus pe relaţia economică SUA - România, scrie Agerpres.

"Am discutat multe lucruri, dar, după cum a spus el, a fost pus accent pe relaţia economică între SUA şi România", a susţinut Klemm, joi, prezent la International Business Forum, organizat la Palatul Parlamentului.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o întrevedere cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, principalul subiect de discuţie vizând consolidarea Parteneriatului strategic - "prioritate a agendei de politică externă a României", a informat, printr-un comunicat de presă, forul legislativ.

"Dincolo de dimensiunea apărării şi securităţii regionale, care a reprezentat şi continuă să reprezinte pilonul de bază al Parteneriatului strategic, interacţiunile bilaterale acoperă o zonă extrem de vastă de domenii. În prezent, se acordă o atenţie prioritară consolidării dimensiunii economice a acestuia. Astfel de întâlniri sunt extrem de benefice, în special în perspectiva vizitei din septembrie a secretarului pentru Energie, Richard Perry, care va participa la Summitul Celor Trei Mări", a declarat Dragnea.

Citește și: ALERTĂ Trafic BLOCAT în București după ce o femeie a fost călcată de un TIR

El a accentuat "contextul economic favorabil al ţării noastre în perspectiva creşterii prezenţei investiţionale americane pe piaţa autohtonă".

Potrivit sursei citate, în cadrul întâlnirii au fost menţionate progresele înregistrate pe linia cooperării bilaterale pe componenta de securitate, precum şi interesul deosebit pentru dezvoltarea dimensiunii economice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.