Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos în București - Metroul ar putea circula doar dimineața, de săptămâna viitoare, din cauza unei datorii de 132 de milioane de lei

LOGO_Metrorex

Compania Alstom, furnizor de servicii de întreținere, a notificat Metrorex pentu plata unor facturi restante de 132 de milioane de lei, iar dacă plățile nu vor fi făcute, firma își va reduce activitatea de săptămâna viitoare, a declarat pentru MEDIAFAX Gabriel Stanciu, directorul Alstom Transport.

Situația ar putea afecta transportul cu metroul. Metrorex nu a mai făcut plăți din octombrie anul trecut pentru serviciile de mentenanță prestate de Alstom.

Citește și: Omul ‘crescut’ la FBI zguduie cazul Caracal! Declarația care aruncă-n aer întreaga anchetă

Directorul spune că în cazul suspendării executării serviciilor, Alstom va executa minimul legal impus din activitate. „Metrorex va trebui să asigure o trime din serviciul public și ne va notifica ce vrea, pentru a putea asigura acest lucru. Noi s-ar putea să lucrăm mai mult sau mai puțin. Nu am ajuns acolo, încercăm să rezolvăm în mod amiabil, Metrorex încearcă să găsescă măcar o parte din bani până luni. Dacă situația va continua, vom opri din lucru”, a spus Stanciu.

Diretorul Alstom spune că firma sa a ajuns la pragul maxim de expunere, iar creditele sunt scumpe, de unde nevoia de bani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.