Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS în Bucureşti: Inundaţiile au paralizat Capitala, metroul nu circulă / VIDEO

breaking news

UPDATE Circulaţia metroului între staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1 a fost reluată în jurul orei 18,00

UPDATE Circulaţia metroului între Gara de Nord şi Piaţa Victoriei a fost întreruptă. Se pare că probleme sunt şi la staţia Ştefan cel Mare.

Haos total în Bucureşti după doar câteva minute de ploaie. E dezastru în centrul şi nordul Capitalei. Mai multe străzi din Capitală au fost inundate, după ce canalizarea nu a făcut faţa iar apa a refulat.

Metroul nu circulă, fiind inundată stația Piața Victoriei

La Gara de Nord, din cauza unui scurtcircuit, nu funcţionează semafoarele, mai mulţi poliţişti fiind la faţa locului pentru dirijarea traficului. În unele zone din Bucureşti a plouat chiar şi cu 15-20 l/mp.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, probleme au fost pe străzile Neajlovului, Grigore Romniceanu, Titulescu, leşti, Ioachim Gheorghe, Năvodari, pe Calea Giuleşti dar şi la Şcoala nr.3 din Bucureşti. Pe mai multe străzi apa a depăşit 15 centimetri, ajungând până la portiera maşinii. La Gara de Nord din cauza unui scurtcircuit la tabloul electric, semafoarele nu mai funcţionează. „Avem la faţa locului mai multe echipaje de poliţişti care dirijează traficul în acest moment, pentru a nu avea probleme", a declarat Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din Bucureşti pentru mediafax.

Circulația garniturilor de metrou pe Magistrala 1 (Dristor - Pantelimon) este întreruptă miercuri după-amiază între Piața Victoriei și Gara de Nord în ambele sensuri, potrivit unui anunț difuzat în stațiile de metrou. "Astăzi, 29 iunie 2016, la ora 15,50, în tunelul de metrou dintre stațiile Piața Victoriei 2 și Gara de Nord 1 spre stația Piața Unirii 1, din cauza ploii torențiale de peste 50 l/m2 abătute asupra Bucureștiului, s-au produs multiple infiltrații în tunelul de metrou care au necesitat întreruperea circulației între stațiile Piața Victoriei 2 și Gara de Nord 1. Problema se va rezolva în cel mai scurt timp, echipele Metrorex lucrează în acest moment pentru remedierea situației", se arată în comunicatul Metrorex, conform Agerpres.

Şi asta nu e tot. Ploaia a afectat grav Spitalul CF2, din Capitală. Potrivit Realitatea TV, subsolul spitalului a fost inundat. Mai mult, staţia de oxigen a spitalului este, în acest moment, nefuncţională, ca urmare a căderii abundente de apă.

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.