Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS în Franța! Un lider al Vestelor galbene anunță că 'paramilitari sunt pregătiţi să doboare puterea' - VIDEO

Infowars
vestele verzi

”Vesta galbenă” Christophe Chalençon, unul dintre participanţii la întâlnirea cu vicepremierul italian Luigi Di Maio, a fost filmată cu camera ascunsă de către echipa emisiunii politice italiene Piazzapulita, o înregistrare difuzată de postul La 7 în care dă asigurări că ”paramilitari” sunt ”pregătiţi” ”să intervină” în Franţa, pentru ”a doborî puterea”, dezvăluie Huffington Post.

Christophe Chalençon, o figură a ”vestelor galbene” în Vaucluse, este întrebat despre întâlnirea sa cu Luigi Di Maio, liderul Mişcării CinciStele (M5S, antisitem, populişti), la 5 februarie, în regiunea pariziană, potrivit site-ului.

Citește și: Vești bune! De luna viitoare se vor majora alocațiile

”Ştiu că risc mult”, afirmă el. ”Pot să-mi iau un glonţ în cap în orice moment. Însă n-are a face. Voi merge până la capăt în convingerile mele, pentru că, dacă ei îmi trag un gloţ în cap, (preşedintele francez Emmanuel) Macron va fi ghilotinat”, spune el, scrie news.ro.

”Am ajuns într-un asemenea punct al confruntării, încât, dacă mă împuşcă, el este şi el mort. Pentru că poporul intră în (Palatul) Élysée şi edemontează totul. Pe el, pe soţia lui şi toată clica”, continuă Chalençon.

Citește și: Laura Codruța Kovesi aruncă bomba! Achitarea fostei șefe DNA în această perioadă nu este o coincidență

”Suntem mai mulţi aşa. Dacă se ating de unul, avem oameni, paramilitari, care sunt pregătiţi să intervină, pentru că şi ei vor să doboare puterea. Aşadar. astăzi toată lumea este calmă, însă ne aflăm la limita războiului civil. Aşadar, fie există o soluţie politică foarte rapid, pentru că în spate există oameni care să intervină peste tot”, continuă el.

Chalençon adaugă că paramilitarii sunt ”oameni care sunt retraşi din armată şi care sunt împotriva puterii. Da, este îngrijorător, dar voi nu vă daţi seama. Lui Macron îi e frică, foarte, foarte frică”, insistă el.

Citește și: Carmen Iohannis ‘deghizată’ în fața procurorilor! Cum a ales să se înfățișeze

Ministrul de Interne, Christophe Castaner, a reacţionat joi seara şi a denunţat ”o comedie italienească sau doar un nou delir personal”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.