Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos în Grecia: Bătaie pe teren la finalul meciului dintre echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK, şi Asteras

ziarexclusiv.info
bataie pumn

Partida dintre echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, şi formaţia Asteras Tripolis a fost marcată, duminică, după fluierul final, de violenţe pe teren în care au fost implicaţi mai mulţi jucători şi oficiali. Jucătorii şi oficialii s-au încăierat după meci. Răvan Lucescu a fost implicat în incidente, el putând fi văzut în imaginile postate pe Internet repezindu-se la cineva şi cerându-i socoteală, înainte dea fi ţinutdedouă persoane pentru a fi calmat.

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa Asteras Tripolis, într-un meci din etapa a XXIV-a a campionatului Greciei, în care cele două grupări au înscris ultimele goluri în minutele 90+7 şi 90+8. Golurile învingătorilor au fost marcate de Kiriakopoulos ’18, Tonso ’53 şi Iglesias ‘90+8. Pentru PAOK au înscris Djalma Campos ’37 şi Prijovic ‘90+7 (penalti).

PAOK Salonic a avut parte de incidente şi la 25 februarie, la meciul pe care ar fi trebuit să îl dispute cu Olympiacos.

Atunci, antrenorul formaţiei Olympiacos Pireu, spaniolul Oscar Garcia, a fost lovit în faţă de un obiect aruncat din tribune, o rolă de hârtie, înainte de ora programată pentru startul jocului. După acest incident, jucătorii echipei din Pireu au mers la vestiare şi nu au mai vrut să joace, din cauza atmosferei incendiare de pe Stadionul Toumbas. Garcia s-a simţit rău şi a fost transportat la spital. Suporterii echipei PAOK Salonic au considerat că antrenorul Oscar Garcia a exagerat amploarea loviturii primite, în urma aruncării unui obiect din tribune, şi au încercat să forţeze accesul la vestiare pentru a le cere socoteală oaspeţilor. Poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i împrăştia pe suporteri, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.