Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos în Polonia: Ce s-a întâmplat înaintea summitului NATO

Polonia

Şeful statului major al poliţiei poloneze, Waldemar Szulc, şi-a dat vineri demisia după scurgerea către presă a unui dosar despre măsurile de securitate pentru summitul NATO, transmite AFP.

Cotidianul Gazeta Wyborcza a scris despre transmiterea de către poliţie a unui simplu e-mail pentru circa 60 de destinatari, mesaj care conţinea detalii despre orele când se efectuează controale pentru detectarea explozibililor, despre dispunerea forţelor de securitate, programul conform căruia oficialităţile vor traversa oraşul şi contactele cu cei responsabili cu securitatea la summit. Totuşi, purtătorul de cuvânt al poliţiei a susţinut că respectivul e-mail 'nu conţinea nicio informaţie confidenţială'. 'Era adresat unor destinatari bine precizaţi. Waldemar Szulc şi-a dat demisia de onoare şi s-a pus la dispoziţia ministrului', a adăugat sursa citată.

Ministrul de interne, Mariusz Blaszczak, a asigurat că 'aceste documente vor fi modificate pentru a a se asigura securitatea' la summitul NATO, care se va desfăşura pe 8 şi 9 iulie la Varşovia, unde vor fi prezente peste 50 de delegaţii naţionale, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.