Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS în Sănătate: Nelu Tătaru a demis-o pe directoarea Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara la scurt timp de la instalare

Captura TV
Nelu Tataru

Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara a anunţat, marţi, că a fost schimbat din funcţie directorul medical, Voichiţa Lăzureanu, care până nu demult era managerul acestei unităţi sanitare. Funcţia este acum ocupată de medicul Diana Manolescu.

Reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş” din Timişoara, una dintre cele mai performante unităţi spitaliceşti din ţară în lupta cu coronavirusul, au anunţat că noul director medical este Diana Manolescu. Aceasta a înlocuit-o în funcţie pe Voichiţa Lăzureanu, scrie news.ro.

Citește și: Cum au motivat judecătorii că Traian Băsescu a turnat la Securitate sub numele ‘Petrov’

În 18 mai, Voichiţa Lăzureanu care era manager al Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, făcea un schimb de posturi cu directorul medical, dr. Cristian Oancea. Motivaţia, la acea vreme, era că Voichiţei Lăzureanu îi expirase mandatul, iar concursul pentru ocuparea poziţiei de manager al spitalului trebuia organizat de Primăria Timişoara în primăvară, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Lăzureanu oricum nu mai dorea această funcţie şi nici nu s-a înscris la concurs.

În acest moment, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara mai sunt internaţi 7 pacienţi cu coronavirus. Peste 530 de oameni au fost vindecaţi de COVID-19 de la începutul pandemiei, la Timişoara.

Citește și: Gheorge Piperea îl spulberă pe Mugur Isărescu: ‘Persoana în cauză este pasibilă de închisoare’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.