Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos la CNAIR! Directorul Sorin Scarlat 'terorizează' angajații și se LAUDĂ că Ludovic Orban nu îl va demite

Europa FM
CNAIR

E circ la CNAIR. Nu mai puțin de 500 de angajați, din totalul de 700, cât are compania, s-au plâns conducerii Consiliului de Administrație de faptul că directorul Sorin Scarlat nu ar conduce corespunzător compania. Conform unor informații pe surse, membrii CA au constatat că măsurile luate de Scarlat ar fi răzbunări personale.

Citește și: În plin SCANDAL pe împrumuturi, Rareș Bogdan SARE în apărarea lui Florin Cîțu: 'Așa am găsit economia României'

"Practic, Director General a lăsat să se înțeleagă faptul că poate să îl influențeze pe premier, astfel încât el să rămână în continuare în funcție, iar membrii C.A.-ului să aibă de suferit pentru că au încercat să afle situația reală.

Mai mult, Sorin Scarlat a încercat să boicoteze ședința în care membrii C.A. urmau să discute cu angajații nemulțumiți. Concret, a făcut în așa fel încât oamenii să nu fie anunțați în timp util că va avea loc această ședință", scrie Evenimentul Zilei.

Pe de altă parte, directorul general al CNAIR este acuzat de subcontractorii români de pe marile şantiere că refuză să accepte plata directă, ceea ce riscă să bage în faliment mai multe companii care prestează munca efectivă de contrucţie a autostrăzilor. La Lot 2 Sebeș-Turda, Firma Marcoteam a protestat din cauza faptului că nu este plătită de Aktor.

RETTER Projectmanagement SRL, subcontractantul responsabil pentru podurile aferente acestui Lot, singurul care a început încă de la începutul anului munca, ameninţă că va înceta lucrările dacă nu va fi acceptat de către CNAIR ca subcontractant pentru a devenii independent de plăţiile Antreprenorului General Aktor. În continuare acest subcontractant nu este plătit cu peste 10 milioane de lei, muncă prestată de anul trecut.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.