Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos la Londra: Tower Bridge s-a blocat pentru a doua oară într-un an

telegraph.co.uk
tower bridge londra

Tower Bridge, celebrul pod londonez mobil peste Tamisa, s-a blocat în poziţia deschis, luni, pentru a doua oară într-un an, din cauza unei probleme tehnice, ceea ce a provocat ambuteiaje, informează Reuters.

Podul, ce permite circulaţia ambarcaţiunilor pe sub el prin ridicarea căii rutiere, s-a blocat cu puţin înainte de ora locală 14:45 (13:45 GMT), a declarat o purtătoare de cuvânt din cadrul poliţiei londoneze.

Începând din 1976, cele două braţe ale podului, sau bascule, sunt acţionate de motoare ce funcţionează pe bază de ulei şi electricitate, care le-au înlocuit pe cele originale, din secolul al XIX-lea, alimentate cu abur, scrie Agerpres.ro.

''Din cauza unei probleme tehnice, Tower Bridge este blocat în prezent într-o poziţie ridicată'', a spus un purtător de cuvânt al City of London Corporation, care deţine podul. ''Lucrăm pentru rezolvarea problemei cât mai curând posibil'', a adăugat acesta.

Este pentru a doua oară într-un an când podul se blochează. În august 2020, traficul rutier pe Tower Bridge a fost suspendată pentru mai mult de 24 de ore după ce basculele podului s-au blocat în poziţia deschis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.