Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos la Nădlac: Frontiera este blocată

Mediafax
vama Nadlac

Punctele de trecere a frontierei Nădlac I şi Nădlac II sunt aglomerate sâmbătă dimineaţă la intrarea în ţară, la Nădlac II formându-se coloane de maşini care aşteaptă o oră şi pentru ieşirea spre Ungaria. Poliţia de frontieră le recomandă şoferilor de autoturisme să folosească şi alte puncte de trecere de pe graniţa de vest.

Conform aplicaţiei online a poliţiei de frontieră, sâmbătă dimineaţă autoturismele aşteaptă o oră pentru formalităţile vamale, atât la intrarea, cât şi la ieşirea din ţară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II. Pe sensul de intrare sunt deschise şase artere rutiere pentru autoturisme, iar pe cel de ieşire sunt deschise patru. ,,Recomandare: pentru evitarea aglomerărilor puteţi folosi şi alte puncte de trecere a frontierei” menţionează sursa citată.

Şi punctul de trecere a frontierei Nădlac l e aglomerat la intrarea în ţară, timpul mediu de aşteptare fiind de o oră, în timp ce la ieşire autoturismele aşteaptă 40 de minute, scrie news.ro.

Pe graniţa cu Bulgaria, la Giurgiu, autoturismele aşteaptă 50 de minute la ieşirea din ţară, la Vama Veche 40 de minute, în timp ce la Negru Vodă, Ostrov şi Calafat timpul mediu de aşteptare este de o jumătate de oră pentru ieşirea din ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.