Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos la primăria sectorului 1

Capital
deszapezire

Așa cum eram obișnuiți, unele autoritățile locale au dovedit și în acest sezon aceeași lipsă de reacție față de apariția precipitațiilor specifice iernii, semn că descinderea USR la primăria sectorului 1 nu a fost chiar salutară.

În mod normal, atribuțiile privind deszăpezirea sunt ale primarului de sector și pot fi delegate viceprimarului, însă Clotilde Armand nu a transmis Ramonei Porumb, viceprimarul sectorului 1, sarcini în acest sens, deși au fost emise avertizări meteorologice. Surse din primărie susțin că problema deszăpezirii a fost repartizată de către doamna Armand unui apropiat de-al său, angajat al poliției locale.

În teorie, atribuțiile privind deszăpezirea sunt următoarele: deszăpezirea străzilor și trotuarelor cade în sarcina Romprest, iar de apa adunată în jurul trecerilor de pietoni se ocupă Apa Nova, care este plătită să decolmateze rigolele în vederea evacuării eficiente a apei.

Având în vedere declarațiile belicoase ale doamnei primar împotriva contractelor calificate drept ”abuzive” ale prestatorilor de servicii autohtoni, ne întrebăm când va veni momentul să îi interpeleze și pe cei cu acționariat francez, de exemplu, cu privire la calitatea serviciilor derulate în slujba cetățenilor din sectorul 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.