Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS pe Autostrada Soarelui: Dalele s-au desprins din carosabil, circulația e OPRITĂ

Pe Autostrada 2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 20 al sensului de mers către Capitală, în dreptul localităţii Brăneşti din judeţul Ilfov, mai multe dale s-au desprins din carosabil, motiv pentru care circulaţia în această zonă este oprită momentan.

"Pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 20 al sensului de mers către capitală, în dreptul localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, mai multe dale s-au desprins din carosabil, motiv pentru care circulaţia în această zonă este oprită momentan, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii necesare", arată Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citește și: Un ministru de-al lui Liviu Dragnea, care a demisionat după un scandal imens, din nou în lumina reflectoarelor! Noi informații despre averea sa nedeclarată

Traficul este deviat prin parcarea existentă în zonă, astfel că maşinile sunt dirijate să evite locul afectat, după care revin pe autostradă în imediata apropiere şi îşi continuă drumul.

Se încearcă remedierea problemei de către angajaţii CNAIR.

Citește și: Aeronave noi pentru Tarom! Cu cine ar urma să devină partener transportatorul român – Anunţ făcut de Viorica Dăncilă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.