Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Metrorex a dezvăluit motivul pentru care s-a produs HAOSUL de la metrou: Cât au așteptat oamenii pentru a se urca în trenuri - VIDEO

www.digi24.ro
aglomeratie metrou

UPDATE Circulaţia metroului s-a desfăşurat cu dificultate, marţi dimineaţă, existând situaţii în care oamenii au aşteptat până la 30 de minute pentru a putea urca în trenuri, din cauza aglomeraţiei, în special în staţiile Unirii, Victoriei şi Tineretului.

Metrorex a transmis că aglomeraţia s-a creat în condiţiile în care la ora 08:10, în staţia Tineretului, un tren de metrou a avut probleme tehnice la uşile de acces, fiind retras din circulaţie pentru remedierea defecţiunilor.

”Metrorex informează publicul că astăzi, 06.03.2018, la ora 08:10, în staţia Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la uşile de acces, acesta fiind retras din circulaţie pentru remedierea defecţiunilor. Călătorii au fost debarcaţi în staţia Tineretului şi preluaţi de celelalte trenuri. Aceştia au fost permanent informaţi despre situaţia creată prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii”, a anunţat Metrorex, la solicitarea News.ro.

Călătorii au fost debarcaţi în staţia Tineretului şi preluaţi de celelalte trenuri şi au fost permanent informaţi despre situaţia creată, prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar şi din staţii, a precizat Metrorex.

 

Potrivit mărturiilor călătorilor, la stația de metrou Victoriei nu pot să coboare oamenii dintr-o garnitură pentru că ușile sunt blocate, iar ceilalți călători sunt blocați pe peron. În aceste condiții, alte trenuri sunt blocate în tunel.

"Metrou Victoriei. Blocat de 15 minute. Nu se mișcă nimic. Nu pot să coboare cei din tren, iar pe peron continuă să vină oameni din magistrala centrală. Sunt trenuri care așteaptă în tunel”, spune Nelu Enea, potrivit Digi 24.

Citește și: Când ar putea începe construcția spitalului DE LUX din București și ce dotări incredibile va avea! Ce sumă colosală va fi investită

Călătorii au semnalat faptul că este mai aglomerat decât de obicei și la stațiile de metrou Unirii și Tineretului, iar oamenii așteaptă chiar și jumătate de oră doar ca să urce în metrou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.