Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOS TOTAL Focare de Covid 19 la cel mai mare spital din județul Galați - Aproape 100 de angajați sunt infectați

coronavirus covid covid-19

Mai multe focare de Covid 19 au apărut în interiorul Spitalului Județean din Galați. Cel puțin 88 de salariați au primit confirmarea faptului că sunt infectați, iar mai multe secții au fost închise temporar pentru realizarea dezinfecției.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Spitalului Județean din Galați, 88 de cadre medicale sunt infectate cu virusul SARS CoV-2. Pe lista persoanelor care au primit rezultate pozitive sunt 11 medici, trei medici rezidenți, 37 de asistente, 21 de infirmiere, 11 îngrijitoare, câte doi brancardieri și reprezentanți ai personalului administrativ și o moașă, conform Mediafax.

Citește și: Tudor Chirilă a EXPLODAT după ce presa l-a CRITICAT pentru că a cerut ajutor de la Guvern: Acum, liber la hatereală

Cel puțin trei secții au fost închise temporar pentru efectuarea dezinfecției, iar salariații infectați au fost trimiși în izolare. Toți colegii de secție ai celor infectați sunt testați, la fel și pacienții.

Spitalul Județean din Galați s-a mai confruntat cu un val de îmbolnăviri în prima parte a epidemiei. Atunci 180 de salariați s-au infectat și activitatea în unitatea medicală a fost dată peste cap. Spitalul gălățean are aproximativ 2.200 de salariați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.