Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haos total! Mai multe sedii ale Administrației Fiscale din România sunt blocate de protestatari

ANAF protest

Mai multe proteste au loc în mai multe administrații fiscale din țară, anunță Blocul Național Sindical (BNS). Protestele sunt organizate de Federația Sindicatelor din Administrația Fiscală „Solidaritatea”, afiliată BNS.

Blocul National Sindical informează că la această oră au loc proteste în mai multe administrații fiscale din țară, anunță BNS.

Astfel, au loc proteste în județele Iași, Dolj, Vrancea, Buzău și Bacău.

Manifestările sunt organizate de Federația Sindicatelor din Administrația Fiscală „Solidaritatea”, afiliată la BNS.

Sindicaliștii din acest sector au protestat în ultimele două săptămâni nemulţumiţi de măsurile propuse de Executiv pentru reducerea cheltuielilor bugetare.

„Promisiunile pe care le-am făcut sindicatelor din finanțe săptămâna trecută au fost ghidate de responsabilitatea noastră în raport cu dezvoltarea economică echilibrată și sustenabilă a țării. Mi-am asumat că mă voi lupta pentru profesioniștii care fac diferența. În acest sens, depunem eforturi pentru a ne asigura că propunerile agreate ajung pe masa Guvernul României săptămâna aceasta. Majoritatea sindicatelor au avut la Ministerul Finanţelor reprezentanți care au putut vedea Memorandumul ce cuprinde demersurile agreate pentru implementarea măsurilor stabilite împreună, document cu care au fost de acord. Cu această ocazie, ne-au transmis că vor amâna acțiunile de protest pe care le pregăteau. Separat, au avut loc discuții tehnice pe tema proiectului de ordonanță de urgență a Guvernului pentru înlăturarea discrepanțelor salariale înregistrate la nivelul sistemului finanțelor publice”, a transmis săptămâna trecută ministrul de Finanțe, Marcel Boloș.

foto: Arhivă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.