Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HAOSUL e literă de lege în PNL Timiș: Alin Nica menține în vigoare SUSPENDĂRILE ANULATE de la București

PNL siglă

Zeci de membri PNL Timiș au fost suspendați din funcție după alegerile cu scandal de la șefia PNL Timișoara. Printre ei s-au numărat Raul Ambruș, câștigătorul competiției pentru șefia PNL Timișoara, și susținătorii acestuia. După alegerile soldate cu scandal și cu o reclamație la poliție, PNL Timișoara a ales un birou politic municipal nou, a anulat alegerile câștigate de Ambruș și au sancționat zeci de membri care l-au susținut pe acesta.

Citește și: Telenovelă la PNL Timiș - De ce i-a fost frică lui Nica nu a scăpat. Toate suspendările din partid au fost revocate

Ieri, Comisia de Organizare a Congresului PNL a invalidat suspendările impuse în PNL Timiș pe motiv că acestea sunt nestatutare. Însă, tot ieri, PNL Timiș a anunțat că menține sancțiunile.

"Completarea deciziei COCON nr.4 din 08 iunie 2021 transmisă astăzi de către Comisia de Organizare a Congresului PNL intră în vigoare pentru perioada viitoare și nu are efect retroactiv.

La momentul votării suspendării celor 20 membri ai PNL Timișoara de către forurile statutare îndreptățite în acest sens, se afla în vigoare Decizia COCON nr.4 din 08 iunie2021, drept urmare, decizia de suspendare este statutară și rămâne valabilă", anunță PNL Timiș.
MIZA din spatele războiului
PNL Timiș e scindat în două tabere. Pe de o parte, tabăra Raul Ambruș - Orban, cea care a câștigat alegerile și pe de altă parte tabăra Cosmin Tabără - Alin Nica, asimilată susținătorilor lui Florin Cîțu. Miza suspendărilor și ridicării acestora o reprezintă în primă etapă șefia PNL Timiș care ar putea da o direcție înspre politica privind susținerea unui candidat la șefia PNL național. Cel mai probabil, competiția va fi câștigată de același Ambruș, urmând ca Alin Nica să fie în scurt timp îndepărtat de la șefia PNL Timiș.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.