Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Harghita: Peste 3.600 de familii au rămas fără curent electric, după o avarie la rețea

www.magnanews.ro
energie electrică

Peste 3.600 de familii din orașul Odorheiul Secuiesc și din alte 20 de localități din județul Harghita au rămas, marți, fără curent electric, după o avarie la rețea. Echipa societății de distribuție a energiei electrice este pe teren pentru a remedia defecțiunile, potrivit Mediafax.

Furnizarea energiei electrice a fost întreruptă marți, în 21 de localități din județul Harghita, după ce o avarie a afectat 51 de posturi de transformare, care alimentau 3.602 locuințe, susțin reprezentanții ISU Harghita.

Citește și: Un bărbat a ajuns la spital, după ce i-a căzut în cap o cărămidă desprinsă de vânt

„21 de localități sunt afectate de întreruperea energiei electrice din cauza unei defecțiuni: Odorheiu Secuiesc parțial și 20 localități rurale din zona Odorhei: Feliceni, Tăureni, Hoghia, Forțeni, Oțeni, Polonița, Văleni, Mujna, Dârjiu, Nicolești, Vasileni, Obrănești, Alexandrița, Teleac, Chinușu, Locodeni, Iașu, Ighiu, Daia, Ulieș. Sunt afectați 3.602 consumatori și 51 posturi de transformare. O echipă de la Electrica este în teren în vederea depistării defecțiunilor”, a transmis Alina Ciubotariu, purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Reprezentanții furnizorului susțin că este vorba despre linii de medie tensiune rupte, iar cauzele avariei sunt în curs de cercetare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.